Ons diverse aanbod

Tal van mogelijkheden, maar let op, niet elke mogelijkheid heeft voor uw zoon of dochter hetzelfde (juiste) resultaat.

Natuurlijk krijgt u overal een eerlijk advies. Misschien weet u heel goed wat uw zoon of dochter nodig heeft, voor zover u dat niet weet, vraag het ons, wij zijn u graag van dienst!

Als klant heeft u één vaste contactpersoon, u zult nooit last krijgen van een afschuifsysteem of ellenlange doorschakeltrajecten aan de telefoon. Gewoon één contactpersoon die alles voor u regelt.

Studiecoaching – Voor problemen in het algemene leren, aanbrengen van structuur en leren plannen. Als privéles bij u thuis met ondersteuning op afstand.

Huiswerkbegeleiding – Voor problemen in het algemene leren, aanbrengen van structuur en leren plannen, dit wordt aangeboden op een locatie van Apprend Studiebegeleiding. Het aanbod op de locaties is beperkt, wilt u weten of wij dit in uw regio aanbieden? Neem dan contact met ons op.

Bijlessen – Voor problemen met een vak of bepaalde vakken, bij u thuis.

Brugklastraining – Voor alle eersteklassers, om te leren leren op de middelbare school, voor velen is dit moeilijk.

Examentraining – Voor alle examenklassers, dit kan in de aanloop naar de examens geleidelijk aan, of een stoomcursus van 2 dagen.

Cito training – Voor alle leerlingen uit groep 8 ter voorbereiding op de Cito toets.

Voor studenten WO, HBO of MBO – begeleiding waar nodig, zo hebben wij het afgelopen jaren al diverse Pabo en Verpleegkunde studenten geholpen met rekenvaardigheid!

Dyslexie begeleiding – Leer omgaan met deze lastige handicap, ook op dit vlak kunnen wij helpen!

Studiekeuze begeleiding – Samen op zoek naar jouw de beste vervolgopleiding voor jou!

 

Wij geven ook diverse taal- en computercursussen kijk daarvoor eens opwww.apprend-cursussen.nl

Share Button