Thuiszitters prioriteit voor de onderwijsinspectie maar ook zeker voor Apprend!

Op 1 oktober 2015 worden in Den Haag op die dag thuiszitters geteld. Thuiszitters zijn kinderen die op een school staan ingeschreven en (tijdelijk) thuis komen te zitten. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om kinderen met specifieke onderwijsbehoeften op medisch, sociaal, intellectueel en/of emotioneel gebied.
Kijk hier voor het artikel: http://www.nationaleonderwijsgids.nl/speciaal-onderwijs/nieuws/29541-thuiszitters-prioriteit-voor-onderwijsinspectie.html

Zou Apprend hier een rol in kunnen spelen? Wij denken van wel. Want juist bij Apprend willen we de leerling centraal stellen. Iedereen krijgt individuele aandacht daar waar dat nodig is. Tevens werken wij samen met bijvoorbeeld een dyslexiecoach of andere specialisten als daar behoefte aan is. Apprend wil de uitdaging wel aangaan. Ben jij of jou kind een thuiszitter en loop jij hierdoor een achterstand op? Vraag dan eens vrijblijvend een gesprek aan met Apprend om te kijken of wij iets kunnen betekenen voor jou of je kind in de vorm van individuele bijles, huiswerkbegeleiding individueel of groepsgewijs of bijvoorbeeld een brugklastraining/examentraining.

Share Button