Wat kan Apprend Studiebegeleiding bieden voor jou als student? – Heb je een probleem tijdens je studie? Of heb je je wellicht iets te veel bezig gehouden met SOG*? Of heb je wellicht moeite met bepaalde vakken? De kans is groot dat de docenten bij Apprend Studiebegeleiding je echt kunnen helpen!

Denk niet te lang na over je vraag, vraag eerst om hulp, dat kan hier.

In het afgelopen collegejaren hebben we al een groot aantal studenten echt kunnen helpen met bijvoorbeeld het voorbereiden op de Pabo rekentoets of de rekentoets voor Verpleegkunde.

Zie hieronder enkele reacties van studenten:

 

“Omdat het de laatste kans was voor de rekentoets, wilde ik de beste begeleiding. Meteen in de eerste les merkte ik dat we op 1 lijn zaten en dat de begeleider begreep waar mijn probleem zat. Na een aantal weken elke week 2 uur begeleid te worden en thuis veel geoefend te hebben, heb ik de rekentoets gehaald. Ik vond de begeleiding persoonlijk en vooral ook rustig. Het was geen probleem als het meerdere keren uitgelegd moest worden. Wat het voor mij anders maakte, dan de begeleiding op school, was dat ik het gevoel had dat we gelijk waren en dat er geen antwoord dom was. Het was al met al een prettige ervaring!”
Citaat uit een mail van een student uit Nieuwleusen (student aan PABO Windesheim Zwolle):

“Ik vond het fijn dat Apprend Studiebegeleiding snel gereageerd had op mijn aanvraag. De bijlessen waren fijn omdat de persoon die je bijles gaf erg betrokken was en zelf ook initiatief nam.”
“Zij voelde zich verantwoordelijk over je en zorgde voor een veilige sfeer, dat is wel belangrijk in mijn ogen.” 

Citaat uit een mail van een student uit Elburg (student aan KPZ Zwolle):

 

Wil je weten wat het kost? Klik hier.

Wil je contact met ons opnemen? Klik dan hier.

 

*Voor hen die geen student (meer) zijn en zich afvragen wat SOG betekent? Dit staat voor Studie Ontwijkend Gedrag.

Share Button