Belangrijk om te weten wat het oplevert! Namelijk een zoon of dochter die weer met plezier naar school gaat en vrolijk de dag door komt. Of juist wel nét dat cijfer behaalt om toch nog over te gaan….

Omdat elke leerling in ieder gezin anders is en dus ook een andere hulpvraag heeft verzoeken wij u om contact met ons op te nemen als u wilt weten wat het gaat kosten. Wij willen u graag een duidelijk en eerlijk advies geven met de voor u meest gunstige tarieven. Wij doen dit in de vorm van een kennismakingsgesprek bij u thuis, gratis en vrijblijvend!

______________________________________________________________

Wat leuk is om te weten is dat u vriendenkorting krijgt:
Wanneer u ons tipt bij vrienden die vervolgens ook bijles of een training gaan volgen, krijgt u als beloning een korting! Deze korting bedraagt € 40,-

Deze korting zal worden uitgekeerd mits de nieuwe klant tenminste 4 weken 1,5 uur per week les heeft gevolgd. Als u alle facturen al betaald heeft krijgt u gewoon € 40,- terug van ons! En u kunt zoveel mensen tippen als u wilt, voor iedere nieuwe klant die dankzij u bij ons komt krijgt u € 40,-

De diensten die wij aanbieden onder www.apprendcursussen.nl tellen ook mee.

______________________________________________________________

Zoals u kunt zien onder het kopje: “Wat bieden wij?”, bieden wij diverse diensten aan, heeft u interesse in een andere dienst? Bijvoorbeeld een faalangstreductietraining? Laat het ons weten, wij zijn elke dag druk bezig om onze diensten te verbeteren, en toegankelijk te maken voor iedereen. Wellicht hebben wij uw vraag al in ontwikkeling genomen.

Op alle diensten van Apprend Studiebegeleiding zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, u kunt ze inzien door er op te klikken (een PDF bestand zal dan openen), u krijgt ze per mail toegestuurd tezamen met een plan van aanpak (na een kennismakingsgesprek), u kunt ze ook opvragen als ‘hardcopy’ (op papier).

Share Button