Vol vertrouwen naar het examen? – Ja, want jij staat sterk met onze examentraining!

Wij bieden examentraining aan voor de verschillende vakken en de verschillende niveau’s. Bij ons kan iedereen terecht van VWO t/m VMBO.

Het verschil tussen wel of niet slagen? Het verschil tussen wel of niet naar die vervolgopleiding? Een degelijke examentraining kan zorgen voor de inzichten die de “problemen” uit de weg ruimen. Met een goed gevoel naar het examen, dat is ons doel van een degelijke examentraining.

Een examentraining bestaat uit twee intensieve trainingsdagen en zal worden aangeboden in Zwolle. Tijdens deze training bestaande uit een kleine groep deelnemers, zal uw zoon of dochter worden klaargestoomd voor het examen. Alleen in kleine groepen krijgt uw zoon of dochter de aandacht die hij of zij verdient!

Ook in de voorbereiding van een mogelijk her-examen kunnen wij helpen. Wacht niet af, maar onderneem actie.

Aanmelden? Of eerst vrijblijvend meer informatie aanvragen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

De gegevens die u of jij zelf invult, gebruiken wij alleen om voor uw zoon of dochter of voor jou zelf de beste training aan te bieden. De woonplaats vragen wij omdat wij eventueel ook op een andere locatie een training aan kunnen bieden die misschien dichter bij huis is (bij voldoende aanmeldingen in die buurt).

 

Klik hier voor de data van onze examentrainingen.

Voor een duidelijk overzicht van de examendata klik op eindexamenrooster.nl

Klik hier voor de tarieven van onze examentrainingen.

LET OP: Bij ons is het ook mogelijk om persoonlijke bijlessen / persoonlijke examentraining te volgen. Wilt u meer hierover weten? Klik dan hier.

Share Button