Ga vol vertrouwen naar je examens met de béste voorbereiding op jouw examens!

Het einde van het jaar is altijd een spannende tijd voor elke laatstejaars. Alles wat ze hebben geleerd moeten ze nu gaan waarmaken en laten zien tijdens de examens. Een examen is heel anders dan een tentamen of een SO. Wat voor vragen kan je verwachten en hoe kan je het beste het antwoord opschrijven? Dat is al een kunst op zich. Daarom worden er bij Apprend examentrainingen gegeven.

Misschien zijn er vakken waar uw zoon of dochter niet zo zeker van is. Apprend beschikt over verschillende docenten en examens. Met deze ingrediënten kunnen wij samen met uw zoon of dochter kijken waar de knelpunten liggen. Examentrainingen worden vaak in grote groepen gegeven. Met deze training kijken wij vooral naar hoe de leerling het examen maakt. Ten eerste krijgt uw zoon of dochter de tijd om het examen rustig te maken. Daarna kijken wij het samen na en geven advies over de punten die nog beter kunnen. Door dit een paar keer te oefenen zal straks uw zoon of dochter met een goed gevoel naar het examen toe gaan. Het is belangrijk om zelfverzekerd genoeg zijn om het examen aan te kunnen. Deze zekerheid zal tot stand komen dankzij de individuele examentraining. Het is net een stapje extra omdat er naar het individu wordt gekeken.

Voor ieder vak bieden wij individuele examentraining aan. Wij prijzen een traject aan waarbij regelmatig wordt gewerkt aan het trainen van de examens. Zo blijft de stof veel beter ´hangen´. Mochten er twijfels zijn of dit het beste is voor uw zoon of dochter, neem dan eens contact op of kijk nog even op de pagina over de 2-daagse training.

Voor elk vak bieden wij je individuele ondersteuning aan van een docent om de juiste voorbereidingen voor je examen te doen. Wil je weten hoe? Neem contact met ons op en wij komen gratis en vrijblijvend langs om je precies uit te leggen wat je van ons mag verwachten!

 

Share Button