Een nieuw jaar… Vol met nieuwe kansen!
Allereerst willen wij iedereen een gezond, gelukkig en vooral leerzaam 2015 wensen!

Het is alweer 9 januari, 2015 is alweer 9 dagen oud, de scholen zijn alweer 5 dagen van start, de hoogste tijd voor een update.

Het schooljaar is ongeveer halverwege voor velen een goed moment om eens te kijken “hoe sta ik er nu voor?” Wellicht kunnen sommige vakken wat extra aandacht gebruiken? Of misschien ben je zo goed op dreef dat je al uit kijkt naar de zomervakantie.

Apprend Studiebegeleiding wenst iedereen een leerzaam 2015

Een gelukkig en leerzaam 2015 gewenst!

Verjaardag Apprend
Apprend heeft reden voor een feestje, onze verjaardag! Afgelopen 1 januari, is Apprend Studiebegeleiding 3 jaar geworden! 3 jaar geleden begon Mark met bijlessen in de omgeving van Zwolle, nu worden er al bijlessen gegeven in een groot deel van Noord en Oost Nederland.

Zoals velen zullen weten hebben wij de afgelopen drie jaren niet stil gezeten, zo zijn wij inmiddels een totaal dienstverlener die ook diverse scholen ondersteund middels de inzet van gekwalificeerde docenten.

Onze verjaardag willen wij met jullie vieren, daarom hebben wij in de maand januari een kortingsactie!

Kortingsactie
Dit is het moment voor iedereen die nu het gevoel heeft iets meer te moeten doen voor een bepaald vak!
Iedereen die zich voor 21 januari inschrijft voor ondersteuning, ontvangt bij afname van tenminste 1,5 uur bijles per week een korting van 9% over de maanden januari én februari!

Waarom 9%? Wij bestaan nu 3 jaar en werken onder 3 handelsnamen (Apprend Studiebegeleiding, Apprend Cursussen en Apprend Docenten), wij vinden 3×3=9 een mooi getal!

Wij wensen iedereen een leerzaam 2015 en staan ook dit jaar weer klaar om te helpen waar nodig!

Share Button