Goed voorbereid naar de ‘grote’ school.
Als je naar de ‘grote school’ gaat, moet je veel leren. Niet alleen Wiskunde en Engels, maar ook leren leren, leren plannen en jezelf leren kennen is iets dat de meeste kinderen in die periode mee maken.

Het lastige aan de brugklas is dat alles zo anders is. Op de basisschool heeft uw zoon of dochter 8 jaar lang met dezelfde vriendjes en vriendinnetjes in de klas gezeten en veel meer dan 1 of 2 juffen of meesters in het jaar hebben ze vaak niet. Nu wordt er veel meer van ze verwacht. Er moet geleerd worden en dat voor veel verschillende vakken. Daarnaast is alles nieuw. Al met al is het leven van een brugklasser niet altijd makkelijk. Het belangrijkste wat een brugklasser moet leren is hoe je structuur aanbrengt in het maakwerk en leerwerk wat er moet gebeuren.

Met de brugklastraining bieden wij uw zoon of dochter de juiste handvatten en tools om te kunnen plannen en leren. Het zal dan voor uw zoon of dochter een stukje eenvoudiger zijn het hoofd koel te houden in deze pittige schooltijd. De training is opgezet voor een periode van 8 weken met 3 middagen per week training op onze locatie (Dokter van Deenweg 108). Wij nemen dan samen met uw zoon of dochter het huiswerk door en praten over waar ze vastlopen. De leerling heeft in de middag de tijd om het huiswerk te maken. Wij kijken dit samen na en geven tips over hoe het nog beter kan. Vervolgens tekenen wij het af zodat u als ouder weet hoe ver uw zoon of dochter is met het huiswerk.

Na afloop van deze periode kunnen wij u adviseren dat er nog 4 weken extra nodig zijn om het juiste resultaat te bereiken.

Klik hier voor de kosten van deze training. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen.

Share Button