1-op-1 Bijles thuis

1-op-1 Bijles thuis

Wij staan voor persoonlijkheid en duidelijkheid, onze kracht zit daarom in onze persoonlijke bijlessen, 1-op-1 privé lessen thuis. Dit is naar onze mening de meest ideale weg om de leerling bij te spijkeren. Wij zien dat de leerling het meest effectief is als hij of zij thuis bijles krijgt. Dit komt vooral door de vertrouwde omgeving. Ook de ouders voelen zich prettig bij als er bijles thuis wordt gegeven omdat ze het zelf in de gaten kunnen houden en hun zoon of dochter niet hoeven weg te brengen en op te halen.  

Apprend begint altijd eerst met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij naar de hulpvraag. Waar heeft u zoon of dochter behoefte aan. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Na dit gesprek volgt er een plan met een voorstel voor de begeleiding van uw zoon of dochter. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw zoon of dochter 1 keer per week bijles zal worden aangeboden. Ook zien wij intensievere bijlessen van een paar keer per week als de hulpvraag wat groter is. Vaak is tijdens het intakegesprek al het een en ander met u besproken en weet u waar u op kunt rekenen.

Gaat u akkoord met het voorstel voor de bijles thuis? Dan start de begeleiding. Wij sturen de docent die het beste past bij de leerling naar de locatie. Dit kan al vanaf 1 uur per week bij u thuis. De tijden en dagen worden in overleg met de bijlesdocent afgestemd.

Wij willen vertrouwd, persoonlijk en naar de leerling gericht bijles geven bij u thuis.

Wilt u meer weten over de persoonlijke bijles thuis? Daarvoor kunt u ons bellen. Klik hier voor de gegevens om contact met ons op te nemen.

Verwardt u de bijlessen niet met huiswerkbegeleiding/ studiecoaching. Onder het kopje huiswerkbegeleiding leggen wij u het verschil uit.

Share Button